· Főoldal
· Pilates Institute
· Pilatesről

· Tanfolyamok
    · A módszer
    · Talajmunka
    · Eszközös tanfolyamok
    · Fizetési lehetőségek
    · Tények
    · Tanfolyam időpontok
    · Egyéb továbbképzések

· Michael King
· Tanáraink
· Képgaléria
· Videogaléria
· Események
· Spirals
· Elérhetőségek
· Linkek

Gyakran feltett kérdések

Milyen tanulmányok szükségesek, hogy jelentkezzek a Pilates Oktató 1-re?
Előképzettség nem szükséges, de anatómiai, élettan tanulmányok előnyt jelent. A képzés alapjának a Pilates Oktató 1-et tekintjük. Amennyiben szükséges további oktatói gyakorlat, ezt segítünk elérni a Kommunikációs Képességek tanfolyammal.

Milyen sokáig tart a képzés?
Ez teljes mértékben rajtad és az időbeosztásodon múlik. Amint elvégezted a Pilates Oktató 1-et képessé válsz kezdő és vegyes képességű alapfokú talaj órák tanítására. Ez a tapasztalat lehetővé teszi, hogy megalapozd a tudásod. A további tanfolyamokat akkor, végzed, amikor készen állsz rá. Ajánljuk ugyan, hogy végezd el a Pilates oklevelet 2 éven belül, de nem kötünk semmilyen időfeltételt.

Mennyibe kerül a képzés?
Amennyiben elhatározod magad a teljes Pilates Mester Oktató Képzés mellett elég nagy megtakarítást hajtasz végre - a Pilates Mester Oktató Képzés teljes (kedvezményezett) díja 660.000 Ft. Ez az árkompenzáció előtti díj, pillanatnyilag töredéke (50-40%-a) az ugyanezen képzés más európai országbeli árainak. Lehetőséged van ezt két ütemben való fizetésre - Pilates Oktató és Pilates Eszközös Oktató Program. A Pilates Oktató Program (Talajmunka Diploma) díja 420.000 Ft és a Pilates Eszközös Oktató (Eszköz Diploma) díja 300.000 Ft. Különböző fizetési megoldások léteznek, hogy segítsük a tanulmányod finanszírozását. Mindig készen állunk, hogy új tanítványokkal megbeszéljük a fizetés legjobb módját.

Vannak még ezen felüli díjak?
Nincsenek. Sok iskolánál találkozhatsz plusz vizsga, tankönyv, DVD költségekkel, nálunk semmilyen további rejtett díjtétel nincsen. Minden kurzus díjában benne van az összes tanulmányi anyag, adminisztráció, regisztráció és vizsgadíjak.

Milyen képesítést érek el a végén?
Az összes tanúsítvány nemzetközileg elismert. A Pilates Oktató Program, a jelenlegi legmagasabb Pilates státuszt eredményezi, és lehetőséget nyújt, hogy mint Pilates Oktató regisztráltasd magad. Minden szintről külön tanúsítványt kapsz, amivel azon a szinten oktathatsz. Ezen felül Államilag, és Egészségügyileg is elismert, akkreditált papírt kapsz a tanfolyamokról (plusz 32 továbbképzési pontot modulonként).

Mi a különbség a ti kurzusotok és más kurzusok között a piacon?
Az oktatott anyag mennyisége, és minősége. Közel 500 órányi anyagot sajátíthatsz el nálunk, ami messze meghaladja más iskolák tudásanyagát, és ami megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek is. A képzésünk több mint 27 éves tapasztalat eredménye a Pilates technikával, illetve a legfrissebb kutatások alapján fejlesztett, nyílt szemléletű oktatás. Átfogó képzést nyújtunk a talajmunka és az eszközök minden szintjén beleértve a gyógyító és speciális populációt is.

Hol van a képzés?
A képzés jelenleg Budapesten folyik.

Mi történik, ha nem sikerül a vizsgám első alkalommal?
A Pilates Institute büszke a tanítványok legmagasabb színtű segítség nyújtásában. Nagyon komolyan vesszük a képzésünket, és mindent megteszünk, hogy elérd a sikeres vizsgát. A Pilates Institute elérhetőséget biztosit a kar tagjaihoz további korrepetálásra, oktatási gyakorlásra és ismétlésre ahol szükséges. Azonban minden eset egyénenkénti elbírálással bír és az akkori adott egyéni körülményektől függ.

Mi van, ha nem tudok megjelenni a kurzuson, amire jelentkeztem, elveszítem a pénzem?
Nem. Mindössze egy írásbeli halasztási kérvényre van szükségünk és átrakjuk a jelentkezésedet a következő kurzusra. Amennyiben ez egy előre nem látható sürgős eset, mindenféle előjel nélkül, érvényesítjük a díjat a következő kurzusra amint írásbeli megerősítés érkezett.