· Főoldal
· Pilates Institute
· Pilatesről

· Tanfolyamok
    · A módszer
    · Talajmunka
    · Eszközös tanfolyamok
    · Fizetési lehetőségek
    · Tények
    · Tanfolyam időpontok
    · Egyéb továbbképzések

· Michael King
· Tanáraink
· Képgaléria
· Videogaléria
· Események
· Spirals
· Elérhetőségek
· Linkek

Michael King

Michael King, AFAA Oklevél specialista és a Puma képviselője, 1979 óta fitnesz szakértőként oktat, edz embereket a fitnesz ipar számos ágában.

Michael tánc múltja a London School of Contemporary Dance-nél kezdődött. Később elkezdte integrálni a táncképzését a fitnesz karrierjével, mint Pilates Oktató és felnőtt fitnesz oktató a Pineapple Tánc Iskolában, Londonban mielőtt a London Bach Fesztivállal turnézott Európán át.

Michael King
Michael King

Michael Texasba költözött és beállt a Houston Ballet karba mialatt a Felnőtt Fitnesz Programot és a Pilates Stúdiót is vezette. A Houston Balettel töltött nyolc éven át Michael számos híres darabon dolgozott, mint a Diótörő, Hattyúk Tava, Csipkerózsika és Daphnis és Chloe. Mint a Houstoni fitnesz közösség kulcsembere aktív szerepet játszott a város programjának minden aspektusában és számos sikeres jótékonysági aerobic napot szervezett.

A következő Los Angeles volt ahol öt évig tanított a Voight Fitnesz és Tánc Stúdióban és személyi edző volt egy széles sztárklientúrával. L.A.-ből Michael Svájcba költözött ahol két Központot vezetett mialatt folytatta a világszerte utazgatást.

Most londoni székhellyel, Michael megosztja idejét koreografálás, nemzetközi konvenciókon történő előadások és különböző programok vezetése között, mint a Karaoke Aerobics és Step Crazy. 25 év éves Pilates tanári múlttal, most a londoni stúdiójából és edző központjából dolgozik a Pilates Institute csapattal és hálózattal a Királyságban és a világ körül, az egységes Pilates alapokon dolgozik.

A koreográfiáival, a The Official Tribute világhírű produkciótól a Blues Brothers-en át intenzív szerepet vállalt a Királyságban és Európában, és további darabokkal, mint a My Fair Lady Buenos Aries-ben és a Godspell a Királyságban fenntartja a nemzetközi hírnévét.