· Főoldal
· Pilates Institute
· Pilatesről

· Tanfolyamok
    · A módszer
    · Talajmunka
    · Eszközös tanfolyamok
    · Fizetési lehetőségek
    · Tények
    · Tanfolyam időpontok
    · Egyéb továbbképzések

· Michael King
· Tanáraink
· Képgaléria
· Videogaléria
· Események
· Spirals
· Elérhetőségek
· Linkek

Pilates oktatóképző tanfolyam

Pilates Institute módszer
Talajmunka
Eszközös tanfolyamok
Fizetési lehetőségek
Tények
Tanfolyam időpontok
Egyéb továbbképzések

A Pilates oktatóvá válás izgalmas folyamatának elkezdése, egy olyan karrier kezdete, ami hosszan tartó és folyamatosan fejlődő.

A Pilates Institute magyarországi karával olyan oktatási rendszert kínálunk, ami a téma legátfogóbb, legmagasabb szintű és legjobban napra kész tudásanyagát biztosítja. E tudás birtokában bátran találsz megoldást az élet és sport számos területén.

A Pilates Institute, Pilates Tanfolyama 2006-ban Magyarországon elsőként, és egyetlenként elérte az állami és egészségügyi akkreditációt is. Ezzel a nemzetközi diploma mellé egy államilag és egészségügyileg is elismert tanúsítványt is kapnak végzett tanáraink. A nálunk megszerzett végzettséget, oklevelet Európában és a Világon bárhol elfogadják, és mint Pilates oktató tevékenykedhetsz.

Együttműködő partnereink tagjai kedvezményre jogosultak: a Magyar Gyógytornászok Társaságának tagjai, MBT oktatók és a Fittline Education-nél tanult Pilates hallgatók. A kedvezmények mértékéről tájékozódj nálunk vagy együttműködő partnereinknél.

· Pilates Institute módszer
· Talajmunka
· Eszközös tanfolyamok
· Fizetési lehetőségek
· Tények
· Tanfolyam időpontok
· Egyéb továbbképzések